Без маски в самолетите в Европа от днес.  Европейската агенция за

...
Без маски в самолетите в Европа от днес. 
Европейската агенция за
Коментари Харесай

Без задължителни маски в самолетите в Европа от днес |

Без маски в самолетите в Европа от през днешния ден. 

Европейската организация за авиационна сигурност и Европейският център за профилактика и надзор на болесттите оповестиха още преди пет дни, че от 16 май няма да се изисква носенето на маски на летищата и в самолетите в Европа. 

" От идната седмица към този момент няма да е належащо маските за лице да бъдат наложителни при въздушните пътувания при всички случаи, което в общи линии е в сходство с изменящите се условия на националните управляващи в Европа за публичния превоз ", сподели изпълнителният шеф на Европейската организация за авиационна сигурност Патрик Ки.

Редица американски самолетни компании обявиха през април, че към този момент няма да изискват носенето на маски, откакто федерален арбитър във Флорида постанови, че разпореденото от държавното управление на Съединени американски щати наложително носене на маски в публичния превоз е нелегално.

Директорът на Европейския център за профилактика и надзор на болесттите Андреа Амон сподели, че въпреки носенето на маска да престане да бъде наложително, " е значимо да се има поради, че дружно с физическата отдалеченост и положителната хигиена на ръцете то е един от най-хубавите способи за понижаване на заразяването ".

Авиокомпаниите са съветвани да предизвикват пасажерите да носят маски в самолетите, пътуващи за и от места, където в публичния превоз към момента се изисква носенето на маски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР